Productie

Despre noi

Aceste lucrări mici de arta,
născut în experți mâinile maeștrilor a lungul anilor.

1896

Radaelli Luca (Luca Redaelli) - sa născut în 1896 la Torino. Apoi, el a trăit în Alba. Lui "Golosi di Salute" - prima brutărie italiană, care oferă o deserturi delicioase și sănătoase din produsul original și cea mai înaltă calitate.

Ce putem spune despre acest om remarcabil? Chef, produse de patiserie bucătar-șef, susținător al alimente sănătoase. Experiența sa profesională este diversă și de succes. Mulți nu au fost imediat gata de a fi numit Luca "chef", din cauza persoanei sale tinere, proaspete și simplu, de varsta lui sau a ei. Dar, în realitate, cunoștințe și experiență culinară Radaelli, uneori chiar anticipat experiența altor maeștri "vechi".

Putem spune cu încredere că a fost Italia a dat lumii deliciile culinare cele mai de neegalat. Printre ei - un biscuiți blând și aerisite, gustul de care nu poate fi confundat cu oricare altul.

enzație de lumina gust de miere de delicatese italiene, închideți ochii și asigurați-vă că pentru a pronunța "Viva Italia!".

1997

Compania moldo-italiană Savi Plus SRL a început producția sa pe tehnologia italiană bazată pe utilizarea celor mai bune soiuri vyrya produse în Republica Moldova, și monitorizarea specială a profesioniști calificați.

nițial, a fost pastele, apoi - mai multe tipuri de cookie-uri, precum și gama de produse continuă să crească. Primele produse de timp sunt făcute de mână, dar cu cererea tot mai mare, am organizat un automate de producție.

Linii de producție ridicate, personal calificat, un control strict al calității produselor, împreună cu experiență bogată și tradiții străvechi este cheia pentru producția de produse gustoase și de înaltă calitate de peste 20 de ani.

În prezent, produsele
sunt exportate în țări cum ar fi
România, Bulgaria, Rusia, Italia

Producția de biscuiți în brutăriile italieni aveau propriile lor mici secrete, dar lucrul cel mai important - este dragostea și grija cu care comandantul a venit la crearea acestor dulciuri. Savi Plus SRL Compania ofera un gust de viață sladnoy biscuiți gustat italiene, conservate toate cele bune de manual realizate de cei mai buni maestri de rețete de gătit.